06 230 001 72 info@beleefhradvies.nl

Over mij

Oké, dit is het moment om mezelf voor te stellen. Ik praat graag, maar eigenlijk niet over mezelf. Ik wil liever weten wie jij bent, hoe het met jou gaat en wat jou drijft, maar goed ik begrijp dat het nu even over mij moet gaan. Dus vooruit met de geit: mijn naam is Eef de Laat- van Mol, uit Hoogeloon. Omdat ik hou van afwisseling, was dat voor mij dé reden om zelfstandig ondernemer te worden en zo voor veel verschillende klanten te kunnen werken.

Ik ben een kei in timemanagement; moet ook wel als je een jong gezin hebt. Ik ga goed op deadlines en onder druk presteer ik goed. Gelukkig ben ik super gestructureerd en daaruit vloeit voort dat ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg. Je kunt op me rekenen.

Ik ben sociaal betrokken, sport in teamverband en heb een bestuursfunctie bij de volleybalvereniging waar ik bij speel. Ja, je zou me een echte teamplayer kunnen noemen. Eentje die makkelijk in een nieuw team opgaat en dat is wel zo fijn omdat ik steeds met nieuwe teams mag werken.

Het leven is meer dan hard werken, er moet ook op tijd gelachen – en lekker gegeten – worden. Mijn levensmotto: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik denk dat de mensen uit de organisaties waar ik voor gewerkt heb dat kunnen bevestigen. Ik weet mensen te verbinden in een gezellige sfeer.

Genoeg over mijzelf, mocht je interesse hebben in mijn diensten of je afvragen wat we voor elkaar kunnen betekenen:

“In HR is humor net zo belangrijk als daadkracht. HR moet serieus genomen worden, maar laten we niet vergeten om af en toe een beetje plezier te hebben. Dat maakt vaak dat uitzichtloze situaties vaak nog een lichtpunt hebben aan het einde van de tunnel.”

Telefoon

06 230 001 72

Gevestigd in

Hoogeloon

Neem contact op


× Stel jouw vraag!