06 230 001 72 info@beleefhradvies.nl

Klanten

Ik werk voor hele leuke klanten, zoals: 

Onze HRM business partner

Eef heeft ons een half jaar ondersteund als HRM Business partner voor tijdelijke invulling.
Zij pakt zaken snel en vakkundig op en weet zich in korte tijd zaken goed eigen te maken.
Je kunt haar toevertrouwen in taken oppakken en afronden.
Het is altijd prettig samenwerken met Eef waarbij focus op resultaat bij haar hoog in het vaandel staat.

– Thijs Boonen | Croonwolter&dros

Daadkrachtig, pro-actief, betrouwbaar en deskundig

Ben je op zoek naar een volwaardig HR professional die daadkrachtig, pro-actief, betrouwbaar en deskundig is dan ben je bij Eef aan het juiste adres. Zij is een volwaardig sparringpartner op het gebied van HR en is in staat om op een juiste manier verbinding te leggen op alle niveaus in een organisatie. Het aansturen van een team doet ze op een pragmatische, laagdrempelige manier waarin ze teamleden de ruimte geeft om te excelleren. Eef is een harde werker en verzet dan ook een berg werk. Eef zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Met het volste vertrouwen heb ik haar dan ook alle vrijheid en regie gegeven in de periode dat ik zelf afwezig was in verband met mijn zwangerschapsverlof en ze heeft deze periode geweldig opgevangen! Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer met haar samen te mogen werken.

– Janneke Kersten | Legro

Een harde werker

Eef heeft aan een half woord genoeg en gaat meteen aan de slag. Ze is doortastend, proactief en snel. Een harde werker die geen klus uit de weg gaat en altijd klaarstaat om een ander te helpen. Naast hard werken wordt er ook flink gelachen. Eef we vonden het super leuk dat je jouw eerste klus als zelfstandige bij KempenPlus hebt uitgevoerd. Je hebt de verwachtingen helemaal waargemaakt.

– Femke van Dooren | KempenPlus

Zelfstandig en proactief

Eef heeft ons een half jaar ondersteund in de rol van HR Business Partner. Eef is iemand die zaken zelfstandig en proactief oppakt. Ze gaat hierbij doortastend te werken en weet daardoor zaken snel eigen te maken en binnen de juiste context te plaatsen. Dit samen met haar vakkundigheid zorgt ervoor dat Eef snel tot het juiste resultaat komt. Maar daarnaast is Eef vooral een fijne collega om mee samen te werken.

– Bert Konstapel | TBI Techniek B.V.

Telefoon

06 230 001 72

Gevestigd in

Hoogeloon

Neem contact op


× Stel jouw vraag!