06 230 001 72 info@beleefhradvies.nl

HR advies en projecten

Van een korte vraag tot een langer project, iedere organisatie heeft wel eens HR advies nodig. Beleef HR advies biedt je graag ondersteuning bij de professionalisering van het HR-beleid.

Daarnaast kan Beleef HR advies ondersteunen bij verzuim- en ontslagtrajecten, nieuwe wet- en regelgeving en het geven van trainingen.

HR advies is maatwerk op elk gebied. Ik ondersteun op afstand of desgewenst op locatie. Neem voor meer informatie contact met mij op, dan kijken we samen wat de beste optie is die past bij jouw behoefte.

Onafhankelijk advies van een professional leidt tot betere inzichten en vergroting van je eigen deskundigheid. Als je openstaat voor een andere visie, houdt dat je scherp bij het bepalen van je HR-beleid.

Mag ik een contract nog tijdelijk verlengen?

Is mijn loongebouw nog marktconform?

Wat kan ik doen als een medewerker niet goed functioneert?

Waar moet ik rekening mee houden bij een zieke medewerker?

Telefoon

06 230 001 72

Gevestigd in

Hoogeloon

Neem contact op


× Stel jouw vraag!